Stogo dangų įrengimas        Pastatų šiltinimas        Apdaila       Skardinimas    Hidroizoliavimo darbai

UAB „Wavin Baltic“ (rekomendacija) pastatų, Kirtimų g.45, Vilniuje, stogų (10 000 m2) dengimo, skardinimo, hidroizoliavimo ir švieslangių įrengimo darbai.

„Wavin“ įmonių grupė, kuriai priklauso ši Vilniaus gamykla, yra patikimiausia vamzdinių sistemų tiekėja visoje Europoje.

Įmonė gamina įvairios paskirties bei skersmens plastikinius PVC vamzdžius, skirtus vidaus ir lauko kanalizacijai, kabelių kevalinei apsaugai ir didelio slėgio spaudimui.

Tai didžiausia šios produkcijos gamintoja Lietuvoje, veikianti nuo 1960 metų, o nuo 1996 m., kaip koncero “Wavin” (pagrindinė būstinė Olandijoje), Pabaltijo padalinys, importuojantis gaminius iš kitų grupės gamyklų (daugiau nei 40 įvairiose valstybėse), bei eksportuojantis PVC vamzdžius į Lietuvos kaimynines šalis (Latviją, Estiją, Rusiją ir Baltarusiją).

Moderni įranga, aukščiausia gaminių kokybė, lanksti rinkodara ir ypatingas dėmesys naujovių kūrimui, suteikia šiai įmonei galimybę nuolat tobulinti savo produkciją, įvykdant sudėtingiausius vartotojų užsakymus ir įvairiausius vartotojų lūkesčius, bei lyderiauti savo pramonės srityje.

UAB “Stelalita” džiaugiasi galėdama savo paslaugomis prisidėti prie šios įmonės statinių atnaujinimo ir tobulimo, atliekant įvairius statybos ir remonto darbus. Vienas iš naujausių darbų- angaro šviesolaidinės sistemos įrengimas.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Posted by admin On spalio - 21 - 2012 Slidebar

Comments are closed.