Stogo dangų įrengimas        Pastatų šiltinimas        Apdaila       Skardinimas    Hidroizoliavimo darbai

Projekto valdytojas-UAB „Dailista“ (rekomendacija). Prekybos pramogų centro „Babilonas“ (>27 000 m2) dengimas, Savitiškio g. 61, LT-37189 Panevėžys, šiltinant paklotą, bei įrengiant dvisluoksnę bituminę dangą, montuojant švieslangius ir tvirtinant priešgaisrines apsaugos zonų juostas. Tai buvo tikras išbandymas mūsų įmonei, dirbant sudėtingomis oro sąlygomis. Darbai buvo atliekami žiemos metu, dideliais kiekiais ir ribotu laiku. Buvo naudojamos šalčiui atsparios dangos: papildomas sluosnis (apatinis)- „Technonikol“, hidroizoliacinis sluoksnis (viršutinis)- „Esha“, specialios dujos ir atitinkama stogo dengimo technologija. Gerai organizuojant medžiagų tiekimą ir meistriškai vykdant visus darbus- tai buvo sėkmingai atlikta ir objektas priduotas naudoti sutartu laiku. Išsamiau.

Tai bendras AB ”Ogmios grupės” ir UAB „Norfos mažmena” projektas.

Šio prekybos ir pramogų centro koncepcija atitinka aukščiausius Europinio dizaino ir technologijų standartus. Šis objektas yra viena iš pagrindinių traukos vietų Aukštaitijos regione, skirtų pramogoms ir aktyviam poilsiui.

PPC „Babilonas“ stogo dengimas, Panevėžyje

Tai tarsi miestas mieste, kuriame žmogus gali rasti visko, ko gali prireikti jam ir jo šeimai vienoje erdvėje- tai ir apsipirkimo galimybė maisto, buities reikmenų, technikos, rūbų, sporto ir kitokių prekių „po vienu stogu“ , o taip pat kultūrinių ir pramoginių renginių ir įvairių pramogų vieta. Prekybos centro „Babilonas I“ savininkas – Suomijos investicinis fondas „PONTOS Group„. Šiuo metu „Babiloną“ valdo tarptautinė įmonė „CBRE“.

UAB “Stelalita” sėkmingą savo veiklą šiame Panevėžio rajone pratęsė, dengiant šių objektų stogus:

  • prekybos centro „Babilonas II“ (Klaipėdos g.143 A, užsakovas UAB“Gamarenta”)- virš 20 000 m2;
  • statybinių medžiagų centro “Bauhof” (Klaipėdos g. 147 A, užsakovas UAB “Gamainvesta”) – virš 7 000 m2;
  • statyb. technikos nuomos centro “Cramo” (Kniaudiškių g.162, užsakovas UAB “Gamainvesta”)- virš 5 000 m2.


_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Posted by admin On rugsėjo - 25 - 2010 Slidebar

Comments are closed.